Vandaag sloeg de klok U2, tussen 20:00 – 21:00 uur hoorde je 100% U2 tracks.

Komende maandag 4 december starten we met de U2 week, overdag veel U2 en iedere avond vanaf 20:00 uur een uur lang 100% U2 hits.

Op 20 oktober 1980 verscheen het eerste studioalbum van U2, Boy. Inmiddels zijn we dik 37 jaar verder als het veertiende studioalbum van de Ierse band verschijnt.

In 2014 noemde Bono het album Songs Of Experience, dat deze vrijdag verschijnt, voor het eerst. Het album werd opgenomen met een mobiele studio en was al een tijdje klaar. Toch besloot de groep nog wat tijd te gebruiken om het te laten rijpen en wat te finetunen. You’re The Best Thing About Me was de eerste single van het nieuwe album en komend jaar zullen ze met de Experience + Innocence Tour opnieuw over de wereld touren.

U2 scoorde 44 Top 40-hits en 30 van die hits kwamen in de top 10. We zetten alle details van die hits op een rij in de U2 Top 40. Alle cijfers zie je hier en hieronder de bijbehorende clips en achtergronden.

Bekijk hier de 40 grootste hits en clips van U2