Goed nieuws voor fans van Billy Ocean! De iconische Britse zanger geeft in juli 2018 een exclusief optreden in Paradiso Amsterdam.

Billy Ocean naar Paradiso

De 67-jarige Billy Ocean staat op donderdag 26 juli 2018 in de Grote Zaal in Paradiso. Afgelopen maandwas de vocalist nog te bewonderen in 013, TivoliVredenburg en De Oosterpoort. Uiteraard zullen zijn grootste hits te horen zijn tijdens het exclusieve concert in Amsterdam.

Billy Ocean, een van de grootste Britse zangers ooit, verkocht in zijn carrière meer dan 30 miljoen albums. In de jaren ‘70 en ‘80 scoorde hij internationale hits als ‘When the going gets tough, the tough get going’ en ‘Get outta my dreams, get into my car’. Nog steeds is de muzikant actief en toert met grote regelmaat en met groot succes, want het enthousiasme onder zijn fans is er door de jaren heen niet minder op geworden.