Slipknot- en Stone Sour-frontman Corey Taylor brengt binnenkort zijn akoestische show ‘Live In London’ uit! De concertregistratie verschijnt op maandag 18 december.

Corey Taylor – Live In London

Corey Taylor brengt binnenkort zijn akoestische soloshow Live In London uit! Het concert, dat op 8 mei 2016 plaatsvond, verschijnt op maandag 18 december gratis op de website van de zanger. Taylor speelde tijdens zijn show in Londen niet alleen materiaal van zijn bands Slipknot en Stone Sour, ook covers van o.a. The Cure, KISS, Creedence Clearwater Revival en Johnny Cash komen voorbij.

Teaser

De uitgesproken vocalist deelde op maandag 11 december een teaser van de concertregistratie op zijn YouTube-kanaal.

Stone Sour in Nederland

Onlangs werd bekend dat Taylor en zijn band Stone Sour in de zomer van 2018 terugkeren naar Nederland! De rockers waren in november nog te bewonderen in het Klokgebouw in Eindhoven en aankomende zomer is Utrecht aan de beurt. Dan staat de hardrockband in TivoliVredenburg.