DIGITALE RADIO OP JE MOBIEL

Digitaal radio of muziek luisteren via het WIFI netwerk wordt langzaam maar zeker de opvolger van het gedateerde fm-radio of cd luisteren. Ook het vrijgeven van je data bundel in Europa draagt bij aan de digitale vrijheid.

Zeg nou zelf, wie heeft er nog een radio met antenne om muziek te gaan luisteren. De Sonos of bluetooth speaker heeft het gewonnen van de radio. Download de nieuwe YOURX app op je mobiel of tablet en ontdek de vele mogelijkheden van het digitaal luisteren.

100P Hits Enjoy non-stop Music!

Tips  & Triks

Help de muziek stopt steeds!

Zet de automatische WIFI connectie buiten de deur uit. Veel gratis WIFI points blokkeren streaming data. Hierdoor voorkom je onderbrekingen tijdens het luisteren.

 

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.