Dynoro werd als Edvinas Pechovskis geboren in de Litouwse hoofdstad Vilnius. Sinds 2013 plaatst de jonge producer remixen en mash-ups op Soundcloud en Spotify. In januari 2018 scoorde hij een hit op Spotify met de track In My Mind. Aan dat succes kwam plotseling een einde, toen In My Mind van het streamingplatform verdween.

In My Mind is een mash-up van twee dancehits. Het herkenbaarst is de Tommorowlandklassieker In My Mind van Ivan Gough & Feenixpawl ft. Georgi Kay, die in 2012 twee weekjes in de Top 40 stond. Daardoorheen hoor je de hook van de nummer 1-hit L’Amour Toujours van Gigi D’Agostino uit 2001. Mogelijk werd het nummer in januari 2018 van Spotify verwijderd, omdat Dynoro de rechten van de samples niet goed geregeld had.

In juni 2018 kreeg In My Mind een nieuwe kans. Het werd opnieuw uitgebracht, maar deze keer als een samenwerking tussen Dynoro en Gigi D’Agostino, hoewel de inmiddels 50-jarige dj aan de productie van deze track in feite zelf niets heeft bijgedragen. De nieuwe versie van In My Mind heeft in Duitsland en Zweden inmiddels de eerste plaats bereikt en wellicht is Nederland binnenkort ook aan de beurt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.