Slide Welkom bij yourx The Most Hits, The Best Beats!
The Hits station!!
Enjoy the energy van yourx met de hits van vandaag en de beste beats. Meer hits per uur met de Fast40, Hit Returns en Hit History maken je dag compleet. Download de gratis yourx app in de iOS of Google Store zodat je altijd yourx bij je hebt.
deze week HitBreaker meer info Redactie deze week BeatBreaker

Slide Nieuwe Hits! hot on the hit station Olivia Rodrigo
Deja Vu
19.03.2021 Olivia Rodrigo is geboren als dochter van een Duits/Ierse moeder en een Filipijnse vader. Sinds 2016 is Olivia te zien op Disney Channel waar ze de rol van Paige Olvera speelt in de serie Bizaardvark. Daarna volgde een rol in de serie High School Musical – The Musical. Uit die serie wordt het nummer All I Want als single uitgebracht met een bescheiden hit in de Billboard-lijst als resultaat.


In 2020 tekent ze een platencontract bij Geffen Records waar op 8 januari 2021 haar debuutsingle Drivers License verschijnt. Met die track komt ze van niets op 1 in de Top 40. Dat maakt haar de 16e artiest ooit die de Top 40-loopbaan begint met een binnenkomst op de eerste plek. In maart 2021 komt ze met de opvolger Déjà Vu.
bekijk de clip via youtube
Banners
If I Didn't Have You
19.03.2021 Michael Joseph Nelson groeit op als zangertje in het kerkkoor van de Liverpool Cathedral en met dat koor zingt hij op verschillende plekken in Europa. Als hij besluit om solo muziek te gaan maken werkt hij samen met Stephen Kozmeniuk die voor onder meer The Game, Madonna, Dua Lipa en Hailee Steinfeld werkt. In 2015 verschijnt zijn eerste single Ghosts onder het pseudoniem Raines. Shine A Light, dat later dat jaar verschijnt, brengt hij als Banners uit en die track weet het later ook tot FIFA 16 te schoppen. Aan het begin van 2016 verschijnt zijn titelloze EP. Someone To You komt eind 2017 op de tweede EP Empires On Fire terecht. Jaren later duikt die track opnieuw op via TikTok als het ook te horen is in een commercial van een telecomprovider. In mei 2020 verschijnt zijn derde EP genaamd, Always Yours. Met de track If I Didn’t Have You laat hij in maart 2021 weer van zich horen. lees meer op top40.nl
Major Lazer feat. Sia & Labrinth
Titans
04.04.2021 In januari van 2017 verschijnt Run Up, een samenwerking met PartyNextDoor en Nicki Minaj dat later op nummer 16 in de Top 40 komt. In juni verschijnen zes nieuwe tracks op de EP Know No Better waarvan de titeltrack door Radio 538 wordt uitgeroepen tot Dance Smash. Met Rudimental maakt Major Lazer in juni 2018 de track Let Me Live.
In 2019 besluit Jillionaire op te stappen en Ape Drums wordt zijn vervanger. Ook verschijnt het vierde studioalbum Music Is The Weapon. Singles als Can't Take It From Me en Make It Hot doen niet veel maar dat is anders als Que Calor verschijnt, een samenwerking met J Balvin en El Alfa.
In het voorjaar van 2020 maakt de groep met Marcus Mumford het nummer Lay Your Head On Me. Van het album Music Is The Weapon dat later in 2020 verschijnt wordt Hell And High Water een populaire track. Eind maart 2021 brengen ze de track Titans uit. Dit is een samenwerking met Sia en Labrinth.
bekijk de clip via youtube
Power Music Game

Slide deze week Imanbek & Sean Paul & Sofia Reyes
Dancing On Dangerous
Begin april slaat hij de handen ineen met Sean Paul en Sofia Reyes en samen droppen ze de track Dancing On Dangerous. video

Slide Van de redactie We zijn Begonnen...
More energy More Hits
Digitale radio maar met het authentieke hit-radio geluid. Met iedere dag de best scorende hits van NU! De Fast40 voor nog meer hits. Luister yourx voor extra energie, bijvoorbeeld tijdens het sporten!!
hits selectie Iedere week worden de hitlijsten gecontroleerd maar ook de populairste dancetracks ontbreken niet in dit proces. Luister yourx en mis geen hit! Heb je leuke tips geef deze dan door via de whatsapp button in de yourx app die je gratis kunt downloaden! yourx De Luchtbel De Luchtbel, stemming en tempo verhogende hit radio. Energy voor de laatste uurtjes van de dag, luister iedere werkdag van 16:00-18:00 uur met de Hitbreaker, Beatbreaker, Hit History en natuurlijk de grootste Fast40 hits. Beleef het tijdens Adventures In The Air! yourx hit history!! Drie legendarische pop hits op een rij !! Deze hoor je terug in Hit History. Naast pop zullen ook dance, classics en ballads niet ontbreken. yourx

Slide deze week Navos
Believe Me
Naast de de toonaangevende hits kunnen de dance hits niet ontbreken op yourx. De Beatbreaker is een nieuwe dance track met een commerciële hoek. Ook de Beatbreaker hoor je op yourx.  video

Slide The hit Station © yourx is geregistreerd onder Buma-Stemra licentienummer: 52506144 Sena 52506143 Copyright © 2017 – 2021 – © yourx.

Slide keyboard_arrow_up
0%