Yourx is nu ook opgenomen in de lijst van RadioNED deze app is compatibel met iPhone, iPad en iPod touch en Apple TV.

RadioNED bied je de mogelijkheid om meer dan 350 radiostations uit Nederland digitaal te beluisteren. Check Facebook/radioNED voor een overzicht van alle radiostations.

RadioNED levert veel extra functionaliteit:
Wil je meer informatie over een radiostation? Druk dan lang op een tegeltje van een radiostation en bekijk het logo, de zendernaam, de slogan van de zender, de “biografie” en het aantal luisteraars dat momenteel luisteren. En deel jouw favoriete zender via jouw sociale media met de deelknop.

De radiostations zijn gecategoriseerd: alfabetisch van a tot z, alfabetisch van z tot a of op genre: landelijke zenders, regionale zenders, 70s, 80s, 90s, 00s, dance, NL-talig of talk radio.

Maak je eigen lijst met favoriete radiostations zoals aan. Klik b.v. lang op de button van YourX om deze als favoriet aan te merken. Via de favoriet-button kun je snel naar jouw favoriete radiostation. Uitgeluisterd? Uiteraard kun je een radiostation ook weer verwijderen uit de lijst. Zet iCloud Sync aan via instellingen, zodat je favorieten op al je devices gesynchroniseerd worden. Handig 😉

Zet een wekker en/of een timer zodat je wakker wordt en/of i slaap valt met je favoriete radiostation.

Tijdens het luisteren naar een radiostation wordt het logo van het radiostation, naam en slogan weergegeven in de mediaplayer van iOS.

Kortom een perfecte aanvulling voor u als luisteraar om YourX of één van de 350 andere Nederlandse web radio stations te beluisteren.